Waarschuwing voor aanbieders van namaak Air Swimmers!


 

De fantastische Air Swimmers zijn het coolste speelgoed van 2011 en 2012 en worden daarom helaas ook nagemaakt. Dit is niet cool. De makers van de illegale exemplaren maken inbreuk op ons intellectuele eigendomsrecht en de vele patenten die zijn verstrekt op het product.

Als handelaren (in het buitenland) u voor extreem lage prijzen zogenoemde Air Swimmers aanbieden, kunt u er bijna altijd van uitgaan dat het om illegale handel gaat of om namaak.

 

 

Straffen voor aanbieden

Het aanbieden en verhandelen van namaak in Nederland is in strijd met de wet en strafbaar. Het auteursrecht dat rust bij de ontwerper is al sinds 1912 verankerd in onze wetgeving. Hier wordt hard tegen opgetreden. De Douane en verschillende opsporingsdiensten controleren of u zich aan deze regels houdt. Houdt u zich niet aan deze regels? Dan bent u strafbaar en kunt u worden vervolgd door de officier van justitie. Aanbieders riskeren een celstraf van maximaal 4 jaar. Tevens wordt de toegebrachte schade verhaald op de aanbieder. Deze bedragen zijn fors!  

 

 

Verkopers

Bent u een aanbieder van namaak Air Swimmers? Wees dan gewaarschuwd. Wow! Stuff en Stuff2Have zien deze piraterij als grote schadeposten. Schade die op u verhaalt wordt. En niet alleen dat. We willen iedereen die illegale kopieën van de Air Swimmers op de markt brengt er op wijzen dat er met 100% zekerheid een juridische procedure tegen hen gestart zal worden door een team van gespecialiseerde juristen en advocaten, waarbij gerechtelijke procedures zullen volgen, evenals schadeclaims met betrekking tot onze schade.


Gepubliceerd op: 11/11/2011

« Terug

VERKOOPPUNTEN

LAATSTE TWEETS

HEEFT U Vragen?

088 24 000 27