Over ons

Welkom bij Air Swimmers Nederland, de enige echte officiële distributeur van de Air Swimmers. Wij hebben de exclusieve licentie van de William Mark Corporation (WMC), welke in Europa beheert wordt door Wow! Stuff, verkregen voor de verkoop van deze fantastische bestuurbare vissen. Alleen de zakelijke markt kan deze producten bij ons afnemen, particuliere klanten kunnen dus niet bij ons bestellen.

 

Wanneer u een bedrijf heeft en de Air Swimmers in uw assortiment op wilt nemen, neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel ons op 088 - 24 000 27. Wij zijn u graag van dienst! 

 

NAMAAK AIR SWIMMERS IN OMLOOP! 

Let op! Er zijn een aantal verkooppunten die geen originele Air Swimmers verkopen, dus stuur bij twijfel even een e-mail naar info@airswimmers.nl of bel naar 088 24 000 27. 


Waarom geen namaak Air Swimmers kopen of verkopen?

  • - Air Swimmers Nederland is de enige officiële distributeur van de Air Swimmers in Nederland. Als u een de nep-versie verkoopt van een andere firma dan Air Swimmers Nederland, bent u strafbaar. De toegebrachte schade wordt verhaalt op de namaak aanbieder. Deze bedragen zijn fors!
     
  • - De levensduur van namaak Air Swimmers is aanmerkelijk korter omdat de kwaliteit veel minder is.
     
  • - Namaak Air Swimmers zijn niet veilig omdat ze niet voldoen aan de veiligheidseisen die worden vastgesteld voor veilig kinderspeelgoed.  

 

Klik hier voor de lijst met de originele online Air Swimmers verkooppunten, om te kijken of u te maken heeft met een officiële Air Swimmers verkoper. 

 

VERKOOPPUNTEN

LAATSTE TWEETS

HEEFT U Vragen?

088 24 000 27